Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 juli 2020

De politie en ambulance zijn zondagmiddag rond 17:25 uur uitgerukt voor een melding van een aanrijding letsel op de Bedrijvenweg te Doetinchem. Het bleek om een eenzijdig ongeval te gaan waar geen andere voertuigen/personen bij betrokken waren.

Vader fietste met zijn zoontje op een zitje voorop de fiets over het fietspad langs de Bedrijvenweg toen het mis ging. Zijn zoontje kwam met zijn voetje tussen de spaken van het voorwiel, hierna sloegen beide met de fiets over de kop. Automobilisten die het zagen gebeuren parkeerden hun auto in de berm en alarmeerden de hulpdiensten en verleenden eerste hulp. De hulpdiensten namen het hierna over. Zowel zoontje als vader raakten gewond bij het ongeval. Het zoontje liep een hoofdwond op, terwijl zijn vader een gebroken pols opliep vermoedelijk. Beide zijn met de ambulance naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. De hevig geschrokken mama had niets.

Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeval gezien een van de politiewagens deels in de berm en deels op de weg stond. Hun fietsen zijn later opgehaald en gestald bij het politiebureau van Doetinchem.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924