Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 juli 2020

De politie en ambulance zijn zondagmiddag opgeroepen voor een eenzijdig ongeval met een fietser op de Dr. Huber Noodtstraat te Doetinchem. Hij liep hierbij een wond op aan zijn gezicht.

De man fietste samen met een kameraad over het grindpad van het Graafschap College toen het tijdens het appen misging. De man slipte weg met zijn fiets op het grind en kwam ten val. De man is nagekeken door het ambulance personeel, maar hoefde niet mee. Nadat zijn wond gedept was met een doekje vervolgde de man zijn weg zij het met de fiets aan de hand.

Volgens de politie waren beide personen onder invloed van drank. Er is geen proces verbaal opgemaakt voor het vasthouden van zijn mobiel tijdens/op de fiets, iets wat eerder dit jaar strafbaar gesteld is en waar een boete opstaat van €95,- exclusief administratiekosten.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924