Selecteer een pagina

Doetinchem, 7 juli 2020

De politie en ambulance zijn dinsdag rond 21:15 opgeroepen voor een aanrijding met lestel op de Walstraat te Doetinchem. Het ongeval bleek eenzijdig te zijn.

Enkele omstanders die de vrouw van de fiets zagen vallen hebben direct eerste hulp verleend en de hulpdiensten gebeld. De vrouw reed vanaf het Catharinaplein de Walstraat door toen het door onbekende oorzaak misging. Ze viel van haar fiets en kwam zeer ongelukkig terecht. De oudere vrouw is met onder andere een beenbreuk naar het ziekenhuis vervoerd, ze was vermoedelijk door de schrik ook een beetje gedesori├źnteerd. De politie bedankte de omstanders voor hun snelle optreden.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924