Selecteer een pagina

Doetinchem, 30 juni 2020

De politie en ambulance zijn maandagavond omstreeks 17:30 uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de Europabrug te Doetinchem. Anders dan de melding doet vermoeden, vielen er geen gewonden.

Een automobilist in een Porsche remde op de brug af vanwege de rij auto’s die voor het stoplicht van de kruising met de Stokhorstweg stonden te wachten. Twee auto’s die achterop kwamen hadden dit niet tijdig door, waarop een kop staartbotsing plaats had. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft enkele inzittenden van de auto’s nagekeken, maar er hoefde niemand mee.

Bij twee auto’s was de schade dusdanig dat ze moesten worden afgesleept. De schade aan de Porsche bleek mee te vallen, deze kon op eigen kracht zijn weg weer vervolgen. Vanwege de aanrijding was tijdelijk een rijstrook, voor recht doorgaand verkeer richting Zutphen op de brug, tijdelijk afgesloten. Dit om het verkeer vanaf de stoplichten toch doorgang te kunnen verlenen.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924