Selecteer een pagina

Westervoort, 30 juni 2020

Een 23-jarige automobilist heeft het maandagavond wel erg bont gemaakt, de jongeman reed met 200 kilometer per uur over de A12 richting Arnhem. De jongeman kon ook direct zijn rijbewijs inleveren bij de politie.

Agenten van het Grensoverschrijdend Politie Team zagen de jonge snelheidsduivel voorbij komen en zetten de achtervolging in. Ze wisten de jonge coureur in te halen en aan de kant te zetten voor een controle. Hierop werd direct zijn rijbewijs ook ingenomen. Het Openbaar Ministerie (OM) bepaalt de hoogte van de boete en voor hoelang de man zijn rijbewijs kwijt is.

Het Grensoverschrijdend Politie Team is een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Marechaussee, de Nationale Politie en de Duitse Bundespolizei.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?