Selecteer een pagina

Doetinchem, 29 juni 2020

De politie en ambulance zijn maandagavond uitgerukt voor een melding aan de Leerinkstraat te Doetinchem nadat er iemand van grotere hoogte naar beneden viel. De bewoner raakte hierbij gewond.

Een bewoner van een flat was de sleutels vergeten waardoor hij niet naar binnen kon. Hij besloot toen de gok te wagen om via het balkon van de onderburen op zijn eigen balkon te komen. Dat pakte niet uit als gehoopt, de bewoner viel van vrij grote hoogte en kwam hard op het grasveld terecht. Hij raakte hierbij gewond en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Over zijn verwondingen kon de politie geen uitspraken doen. Volgens een agent ter plaatse was de (jonge)man onder invloed van alcohol en behoorlijk geagiteerd.

Enkele bewoners van de flat stonden buiten en waren getuige geweest van de val, enkele andere kwamen af op de sirenes van politie en ambulance.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?