Selecteer een pagina

Zelhem, 28 juni 2020

De politie en ambulance zijn zondagavond uitgerukt voor een melding van een ongeval met letsel op de Ruurloseweg N315 tussen Zelhem en Ruurlo. Het bleek om een eenzijdig ongeval te gaan.

Een motorrijder moest een uitwijkmanoeuvre maken voor een ree en kwam hierna met zijn motor ten val op het wegdek. Enkele mensen die het ongeval zagen gebeuren hebben hierop direct de hulpdiensten gealarmeerd en eerste hulp aan hem verleend. De hulpdiensten waren snel ter plaatse waarna ze de hulpverlening over konden nemen. De motorrijder raakte bij het ongeval licht gewond en is ter controle mee naar het ziekenhuis genomen. Er was tijdelijk vanuit de richting Ruurlo een rijstrook afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven, verkeer werd om en om langs het ongeval geleidt.

De ree ging er naar de aanrijding vandoor en vluchtte een nabijgelegen bos is, een jachtopziener is ter plaatse gekomen om het dier te onderzoeken. Nadat de ree aangetroffen was, het dier bleek zwaar gewond aan zijn poot, is ook een tweede jachtopziener ter plaatse gekomen om het dier te helpen vangen. Hierna wordt gekeken wat er met het diertje gebeurd.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?