Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 juni 2020

De politie en brandweer zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een buitenbrandje aan de Bizetlaan te Doetinchem. De melding bleek niet op het terrein van het Ulenhof College te zijn maar erachter!

Ter plaatse gekomen bleek dat het brandje woedde op een bekende plek voor de spuitgasten, achter de school in het parkje bleek bij de hangplek precies dezelfde boomstam te smeulen als drie keer eerder deze maand. De brandweer had het vuur snel onder controle en de politie nam de informatie op van de melder ondertussen. Volgens een brandweerman moet het vuur zijn ontstaan door broei, van brandstichting bleek geen sprake. De politie stelt zodoende ook geen onderzoek in.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924