Selecteer een pagina

Doetinchem, 25 juni 2020

De politie en ambulance zijn donderdagmiddag rond 16:20 uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de Liemersweg ter hoogte van de kruising met de Sportweg en Wolborgmate te Doetinchem. Hierbij raakte een persoon gewond.

Een automobilist reed over de Liemersweg toen hij ter hoogte van de Sportweg onwel werd achter zijn stuur. Hij ging eerst dwars door een hekwerk van de fietsenoversteekplaats, reed door de middenberm en klapte vervolgens frontaal op een bedrijfsbusje op de andere weghelft. Een militair die op het Graafschap College was heeft eerste hulp verleend totdat de hulpdiensten arriveerden. De automobilist, een vrij jongeman, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, de bestuurder van de bedrijfsbus is even nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee.

Vanwege de klap lag het wegdek bezaaid met brokstukken van de auto en de bus. Spullen uit de bedrijfsbus werden in een andere bus overgeheveld alvorens deze afgesleept is. De auto raakte total loss bij de aanrijding. Ook het hekwerk moet vervangen worden deels. Vanwege het ongeval was de rijbaan vanaf de kruising Energieweg/Plattenburgstraat met de Liemersweg tijdelijk afgesloten, de andere rijbaan vanaf de Europaweg was wel gewoon open.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?