Selecteer een pagina

Doetinchem, 26 juni 2020

De politie en ambulance van Doetinchem zijn woensdagavond uitgerukt voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Rozengaardseweg met de Dr. Huber Noodtstraat in deze plaats. De verwondingen bleken volgens een agente mee te vallen.

De scooterrijdster reed over de Dr Huber Noodtstraat richting de Rozengaardseweg. In eerste instantie remde ze netjes af. Een automobilist komende vanaf de stad vermoedde dat ze hem had gezien en reed door gezien hij voorrang had. De scooterrijdster trok tot zijn schrik echter op, hierbij knalde ze tegen het voorspatbord van de motorkap waarna ze over de motorkap heen vloog. Ze raakte hierbij gewond en ging ter controle mee naar het ziekenhuis. De automobilist mankeerde niets, maar was wel hevig geschrokken. Een voorrangsfout ligt ten grondslag aan de aanrijding.

De auto raakte flink beschadigd bij het voorspatbord van de motorkap en kon niet op eigen kracht verder, een berger heeft het voertuig opgehaald. Door de klap bleef er van de scooter weinig meer over, deze is dan ook total loss. De kruising was tijdelijk afgesloten vanaf de Dr Huber Noodtstraat.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924