Selecteer een pagina

Doetinchem, 22 juni 2020

De hulpdiensten in Doetinchem zijn maandagmiddag rond 14:54 uitgerukt voor een ongeval op de Bedrijvenweg te Doetinchem. Ondanks de grote schade vielen er geen gewonden bij het ongeval.

Het ongeval werd aanvankelijk gemeld op de Vlijtstraat, maar dit bleek een verkeerde inschatting van de melder. Het ongeval ontstond aan de Bedrijvenweg ter hoogte van de stoplichten naar de Oostelijke Randweg. Een auto met een bestuurster en haar dochter stond te wachten voor het verkeerslicht toen de bestuurder van een bedrijfsbus er vol achter inklapte. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder afgeleidt was of niet tijdig zag dat de auto stilstond. Moeder en dochter zijn beide nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee. De brandweer, die in eerste instantie ook aan de Vlijtstraat stond hoefde ook niet in actie te komen.

Vanwege het ongeval was er tijdelijk een rijstrook voor afgaand verkeer naar de Oostelijke Randweg dicht, dit leidde tot hinder voor het verkeer. Nadat beide betrokken voertuigen in de berm gezet waren, werd de rijbaan weer vrijgegeven. Tenminste een voertuig wordt afgesleept. De schade is aanzienlijk.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924