Selecteer een pagina

Zelhem, 21 juni 2020

De brandweer van Zelhem is zondagmiddag uitgerukt voor een melding van stormschade aan de Haitinkweg in deze plaats. Er bleek een flinke tak uit een boom te zijn gekomen.

Een fietser fietste even daarvoor over het fietspad langs de zandweg. Pakweg een paar minuten later brak er een stevige tak uit een boom. Een buurtbewoner belde hierop de brandweer. Deze konden de tak, die deels ook over het fietspad lag, met vereende krachten in de berm leggen. Had de fietser hier toen gefietst had hij of zij (ernstig) gewond kunnen raken.

Er wordt bij de gemeente Bronckhorst een melding gemaakt, deze zullen de tak op een later moment verwijderen. Wel gaf de melder aan dat er meerdere (rotte) takken of gevaarlijk hangende takken in de bomen langs de zandweg stonden, ook dit is meegenomen en zou worden gemeld.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?