Selecteer een pagina

Hengelo (Gld), 19 juni 2020

De politie en ambulance zijn vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Molenenk te Hengelo (Gld.)

Een bedrijfsbusje komende uit Hengelo wilde rechtsaf slaan naar autobedrijf Ridderhof. Vermoedelijk zag de bestuurder een wielrenner die vanuit de richting Velswijk kwam hierbij over het hoofd. Gezien de bestuurder het geschreeuw van de wielrenner hoorde remde deze, ondanks dat de wielrenner ook vol in de remmen ging was een aanrijding niet te voorkomen. De Laatstgenoemde vloog over de motorkap van het busje en raakte gewond aan onder meer zijn hoofd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem. De bestuurder van de bedrijfsbus kwam met de schrik vrij.

De race- c.q. wielrenfiets moet als verloren worden beschouwd. De beschadigingen aan de bus vallen mee.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924