Selecteer een pagina

Hengelo (Gld), 19 juni 2020

Terwijl politie en ambulance aan de Molenenk bezig waren met een aanrijding tussen een auto en wielrenner, konden de collega’s naar de Varsselseweg in Hengelo (Gld) voor een volgende aanrijding. Het betrof een aanrijding letsel tussen een fietsster en automobilist.

De jonge fietsster en automobilist reden vanuit Hengelo over de Varsselseweg in dezelfde richting. Plots stak het meisje de weg over om de oprit naar haar huis op te gaan. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het meisje kwam in het voorspatbord van de motorkap van de auto terecht, viel ongelukkig en raakte gewond. Ze klaagde van nogal veel pijn aan haar been. Het ambulancepersoneel spalkte deze en hierna is ze overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De auto kwam na het ongeval deels in de heg van de woning terecht. De bestuurder was hevig geschrokken maar bleef ongedeerd.

De auto raakte dermate beschadigd dat deze afgesleept moest worden.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924