Selecteer een pagina

Zevenaar, 17 juni 2020

Een inwoner van Den Haag is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Hij werd op de A12 bij Zevenaar gecontroleerd.

De man, een 36-jarige inwoner van Den Haag, zat met een 18-jarige jongeman in de auto toen deze door de marechaussee gecontroleerd werd. Hij beweerde dat de jongeman een familielid was en dat het om een familiebezoek ging. Het verhaal werd echter in twijfel getrokken door de marechaussee.

Controle wees uit dat de 18-jarige geen geldig reisdocument bleek te hebben en geen legale verblijfsstatus in Nederland. Ook kwam men erachter dat hij eerder asiel aangevraagd had in Denemarken. De Hagenaar is hierop aangehouden op verdenking van mensensmokkel.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924