Selecteer een pagina

Doetinchem, 16 juni 2020

De politie en brandweer zijn dinsdagmiddag rond 12:30 uitgerukt voor een melding van een autobrand aan de Liemersweg te Doetinchem. Er raakte niemand gewond bij het incident.

De bestuurder reed met zijn voertuig richting de kruising Liemersweg/Energieweg/Plattenburgstraat toen zijn motor begon te roken. Hierop parkeerde hij zijn voertuig in de berm en alarmeerde de hulpdiensten. De brandweer was zeer snel te plaatse en bluste de relatief kleine brand in de motor. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De bestuurder wist ook nog enkele persoonlijke spullen uit de kofferbak te halen.

Het was extra zuur voor de man gezien de auto net een week eerder voor de apk naar de garage geweest was. De auto kon niet zelfstandig verder en is opgehaald door een bergingsbedrijf. Vanwege de brand waren er tijdelijk twee rijstroken even afgesloten, hiervan ondervond het overige verkeer enige hinder.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?