Selecteer een pagina

Achterhoek, 14 juni 2020

In delen van de Achterhoek heeft een wolkbreuk voor overlast gezorgd door ondergelopen straten al waren de verschillen groot in de regio. Sommige mensen maakten van de nood een deugd en genoten van de ondergelopen straten.

De brandweer in de Achterhoek was zondagmiddag druk met allerlei meldingen variërend van ondergelopen straten tot kelders die leeggepompt moesten worden. Met name in Groenlo en Winterswijk zorgde een wolkbreuk voor straten die ondergelopen waren. Sommige mensen maakten echter van de nood een deugd en gingen met een kano de straat op.

Het KNMI had eerder vanmorgen als Code Geel afgekondigd voor een groot deel van het land, met uitzondering van de waddeneilanden en het zuidwesten. Er trokken vanaf 13:00 enkele pittige regen- en onweersbuien over de regio.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924