Selecteer een pagina

Doetinchem, 10 juni 2020

De politie en ambulance zijn woensdagmiddag rond 15:05 uitgerukt naar de Mozartlaan te Doetinchem vanwege een ongeval met letsel.

Een scooterrijder reed vanaf de Beethovenlaan de Mozartlaan over. Een groepje jongens op de fiets kwam vanuit de Bizetlaan en zagen de man, hierop bleven tijdelijk aan de linkerzijde van de weg fietsen. Echter schrok de man zo van de jongens dat hij met zijn scooter onderuit ging. Nadat de man bij kennis was gekomen heeft een buurtbewoner hem op een stoel gezet. Hij bleek een fikse hoofdwond op te hebben gelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis te Doetinchem vervoerd. Ook de jongens bleken erg te zijn geschrokken van het ongeval, ze hebben hun gegevens achter gelaten voor de verdere afhandeling van de schade.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?