Selecteer een pagina

Holten, 8 juni 2020

Medewerkers van een tankstation aan de A1 nabij Holten kregen vanmorgen de schrik van hun leven. Een bestuurster probeerde met haar brandende voertuig in paniek het tankstation te bereiken. Door snel ingrijpen kon erger worden voorkomen.

De auto was op parkeerplaats struik, net voor het tankstation, door onbekende oorzaak in brand gevlogen. Hierdoor raakte de bestuurster in paniek en koos ze de afslag richting het tankstation tot grote schrik van het tankstation personeel. Hierop werd direct actie ondernomen.

Een medewerkster van het tankstation drukte de noodknop in waarmee de pompinstallaties uitschakelen. Ook werd de brandstoftoevoer direct onderbroken. Medewerkers probeerden de auto nog met poederblussers te blussen, maar dit bleek een onmogelijke opgave.

De inmiddels gealarmeerde en toegesnelde brandweer had het vuur snel meester waardoor erger voorkomen kon worden. De voorkant van de auto brandde volledig uit. Over de oorzaak kon men nog niets zeggen. Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan. Vanwege het incident waren de parkeerplaats en het tankstation enige tijd niet bereikbaar.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924