Selecteer een pagina

Doetinchem, 29 mei 2020

De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03:00 uitgerukt voor een autobrand langs de Oude IJssel in het buitengebied van Doetinchem.

De auto, een vrij nieuwe bestelwagen, werd brandend aangetroffen en stond half in het water en half op het land bij het fietspad over de dijk tussen Doetinchem en Laag Keppel. Het voertuig werd aangetroffen nabij de Vissersparkeerplaats aan de Barlhammerweg in het buitengebied van Doetinchem. Onduidelijk is hoe het voertuig de dijk op is gekomen of wat er aan de hand is…mogelijk gaat het om een voertuig dumping. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande bestelwagen opgehaald en deze wordt naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gestuurd voor verder onderzoek.

Omdat niet duidelijk was of er zich nog personen in het voertuig bevonden, werden ook twee ambulances opgeroepen. Er is echter niemand aangetroffen. Morgenvroeg wordt er verder sporenonderzoek uitgevoerd nabij de plaats waar het voertuig gevonden werd.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924