Selecteer een pagina

Gaanderen, 28 mei 2020

De politie en brandweer zijn donderdagavond uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Gieterijstraat te Gaanderen.

Ter plaatse aangekomen bleek dat er door onbekende oorzaak een keukenbrandje te zijn ontstaan, vermoedelijk in een elektrisch apparaat. Enkele buren hadden geprobeerd de brand te blussen met een poederblusser, ze tikten aan de achterzijde een ruitje in bij de keuken en spoten vervolgens de poederblusser leeg. De brandweer heeft het vervolgens overgenomen en had het brandje snel onder controle. Wel werden de buren tijdelijk uit hun woning gehaald, deze stonden aan de voorzijde op straat. De brandweer heeft de woning geventileerd waarna de andere woningen ook weer vrij werden gegeven.

Wel is er nog een zoektocht op touw gezet naar een hondje van een van de buren. De kleine witte Maltezer was in paniek via de achterdeur de woning ontvlucht. Enkele buren stapten op de fiets en gingen de buurt door om te kijken of ze hem konden vinden… het hondje was nog niet aangetroffen.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924