Selecteer een pagina

IJzerlo, 28 mei 2020

Een automobilist is donderdagochtend betrapt op een fikse snelheidsovertreding op de Dinxperlosestraatweg te IJzerlo. Hij reed hierover met twee keer de toegestane snelheid en kon zijn rijbewijs hierna direct inleveren.

De man reed tegen 07:00 uur over de Dinxperlosestraatweg. Een motoragent voerde ter plaatse met een lasergun een snelheidscontrole uit naar aanleiding van een melding. De man kwam de controle met 125 km per uur voorbij, dat is twee keer de toegestane snelheid van 60 die op deze weg geldt.

Na een correctie bleef er een overschrijding van 61 km per uur over. De man kon hierop direct zijn rijbewijs bij de agent inleveren.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924