Selecteer een pagina

Doetinchem, 28 mei 2020

De politie en brandweer zijn in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02:10 uitgerukt voor een autobrand aan de Van Enststraat te Doetinchem. De auto brandde hierbij volledig uit.

Een auto die op de oprit van een woning stond vatte door onbekende reden vlam. De hevige brand zorgde voor wat paniek in de buurt omdat niet direct duidelijk was of de bewoners van het huis waar de auto op de oprit stond uit de woning waren, dit bleek gelukkig het geval. De brand was zeer hevig en de brandweer kon niet voorkomen dat de auto compleet uitbrandde. Tevens barstte de voorruit van de woning en ging ook een aangrenzende heg gedeeltelijk in vlammen op.

Een eerste snel onderzoek van de brandweer wees uit dat de brand vermoedelijk onder/bij de motorkap ontstaan is. De auto wordt afgesleept als deze genoeg afgekoeld is, er bleef niet veel meer over van de Mazda 5.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924