Selecteer een pagina

Varsseveld, 24 mei 2020

De politie en brandweer zijn zondagmiddag uitgerukt voor een melding van een zolderbrand in een woning aan de Spoorstraat te Varsseveld. Het is nog onduidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

De politie en brandweer rukten met meerdere eenheden uit naar de desbetreffende woning, onder meer twee tankautospuiten en een hoogwerker van de brandweer kwamen ter plaatse. Op de zolder van de woning werd een wietkwekerij aangetroffen, de politie heeft hierop de hoofdbewoner van het pand aangehouden en deze is naar het politiebureau overgebracht. Over de grote van de kwekerij is niets bekend geworden, dat moet nog verder worden onderzocht. De Spoorstraat is afgesloten voor het verkeer.

De brand trok veel bekijks van omstanders, vele hadden de brandweer gehoord en wilden toch even kijken wat er precies gaande was in het normaal zo rustige dorp. Tijdens het kijken werden de geldende corona maatregelen niet echt goed nageleefd en stond men vrij dicht op elkaar.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924