Selecteer een pagina

Doetinchem, 24 mei 2020

De politie is zondagmiddag opgeroepen voor een inzet in het gebouw van GGNet aan de Kruisbergseweg in Doetinchem, ze kwamen ter plaatse met twee voertuigen en een motor.

De zoveelste inzet komt niet als een verassing. De politie wordt regelmatig opgeroepen om hulp te verlenen bij een (onhandelbare) patiënt in het gebouw dat een open en gesloten afdeling behelst. Volgens een omwonende, die liever niet met zijn naam genoemd wil worden, staan er bijna dagelijks wel politiewagens bij de zij-ingang achter waar de patiënten meestal aangebracht worden. Hij kijkt er niet echt meer van op als er voor de zoveelste keer politie aan komt gereden met optische en accoustische signalen (zwaailicht en sirene). Ook gebeurt het met enige regelmaat dat mensen weglopen uit de instelling waarna er weer een zoekactie op touw moet worden gezet.

Ook ditmaal bleek een aanhouding uitgesloten en is de patiënt gekalmeerd. Zoals de buurtbewoner zo mooi opmerkte “wel, op naar de volgende, ze houden ze hier heus wel bezig”.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924