Selecteer een pagina

Doetinchem, 22 mei 2020

De politie en ambulance zijn vrijdagmiddag rond 14:35 uitgerukt voor een aanrijding letsel op de kruising van het Zaagmolenpad met de Plakhorstweg in Doetinchem.

Een automobilist reed over de Plakhorstweg en wilde op de kruising rechtdoor ter hoogte van de Sligro. Hij zag een auto die vanaf deze kant kwam vermoedelijk over het hoofd waarbij een aanrijding volgde. Hierbij vloog het voertuig over de kop en kwam verderop in de struiken terecht. Een voorrangsfout ligt vermoedelijk ten grondslag aan de aanrijding. Een ambulance heeft beide bestuurders ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, er waren geen noemenswaardige verwondingen bij ze.

Tijdens de controle van het kenteken van het voertuig dat in de struiken lag, bleek deze niet apk gekeurd en niet te zijn verzekerd. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept uiteindelijk. Het overige verkeer ondervond enige hinder van het ongeval.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?