Selecteer een pagina

Doetinchem, 20 mei 2020

De brandweer van Doetinchem is woensdagmorgen opgeroepen voor een brandje aan de Boddens Hosangstraat in deze plaats. Het betrof hetzelfde parkje waar eerder deze week ook al een brandje woedde op dezelfde plek.

Een fietser had de brandweer gebeld nadat hij zag dat de boomstam die eerder deze week ook al smeulde weer smeulde. Enkele mensen van de BuHa die daar een afvalpunt hebben ondernamen ook direct actie. Met schoppen haalden ze het smeulende deel zo goed mogelijk weg en maakten de resten uit met zand. Door deze actie bleef de schade beperkt. De brandweer voerde nog een controle uit. Mogelijk is broei de oorzaak, het betreft hier oude rotte boomstammen. Nog onduidelijk is of deze nu weg worden gehaald en/of vervangen voor nieuwe.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?