Selecteer een pagina

Doetinchem, 19 mei 2020

Vanaf 25 mei gaan de treinen van Breng weer rijden op het traject tussen Doetinchem en Arnhem. Dat houdt in dat op maandag er weer vier treinen per uur op het traject gaan rijden tot acht uur ’s avonds.

Sinds 23 maart reden alleen de treinen van Arriva nog op dit traject en dan puur voor personen die voor hun werk hiervan afhankelijk zijn/waren. Breng stopte nadat ze een ‘dramatische terugval zagen van reizigers na de uitbraak van het covid-19 virus’. Eerder had Arriva al aangegeven om op 25 mei de reguliere dienstregeling op te pakken, Breng gaat hier nu ook in mee.

Reizigers worden we gevraagd om de geldende RIVM-regels in acht te blijven nemen zowel op de stations als in de trein. Ook komt daar per 1 juni bij dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Overigens blijft van kracht: vermijd drukte en reis alleen als dat echt noodzakelijk is en zoveel mogelijk gespreid!

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924