Selecteer een pagina

Lathum, 18 mei 2020

De politie heeft drie motorrijders uit Doetinchem betrapt op een forse snelheidsovertreding. Ze reden met een snelheid van 150 km/u over de Rivierweg tussen Duiven en Lathum, ter plaatse geldt een maximum van 80km/u.

De politie zag de motorrijders rond 16:30 rijden op de Rivierweg tussen Duiven en Lathum. Uit een snelheidsmeting bleek het drietal 154 kilometer per uur te rijden op een weg waar 80 de maximumsnelheid is. Wijkagent Floris Nuppen laat weten “na een correctie bleef er voor alle drie een snelheidsovertreding van 69 km/u over.

Het rijbewijs van de drie is hierop ingevorderd. Ze mogen zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Foto: Dashcam Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924