Selecteer een pagina

Westervoort, 17 mei 2020.

Een automobilist zag zondagmiddag omstreeks 12:20 rook onder de motorkap van een auto aan de Heilweg te Westervoort vandaan komen en ging kijken, vanuit alle hoeken kwam hulp. Een voorbijganger kreeg van de overburen een tuinslang.

De bestuurder was uit de richting Duiven gekomen en zag wat rook uit het dashboard komen, hij parkeerde de auto in een parkeervak. Hij kreeg al snel hulp van meerdere buurtbewoners, een man kwam met een poederblusser en heeft de eerste vlammen gedoofd. Een voorbijganger schoot te hulp en bluste met een tuinslang, die hij kreeg van een overbuurman verder. De brandweer van Duiven is ter plaatse gekomen en heeft het overgenomen. De schade aan de auto is aanzienlijk, een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924