Selecteer een pagina

Duiven, 17 mei 2020.

Bij een brand in een vrachtwagen is veel schade ontstaan, de vrachtwagen stond tussen andere wagens geparkeerd op de bewaakte parkeerplaats aan de Marketing te Duiven.

Waarschijnlijk is kortsluiting bij het dashboard de oorzaak van een kleine brand in de cabine van de vrachtwagen, door de hitte klapte de voorruit er uit. De brandweer van Duiven spoedde zich naar de marketing, ze hoefde echter niet in actie te komen. De brand was al gedoofd en met een warmtebeeldcamera is gecontroleerd of deze echt uit was. De schade aan cabine is groot, naast de voorruit is een deel het dashboard gesmolten. De chauffeur, die bij de wagen was, is ongedeerd.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?