Selecteer een pagina

Doetinchem, 17 mei 2020

De brandweer van Doetinchem is zondagavond uitgerukt voor een buitenbrandje in een parkje aan de Boddens Hosangstraat in Doetinchem. Gezien de locatie gaat de brandweer uit van brandstichting.

De brand woedde in het parkje achter de school van de SAM. Hier liggen enkele enkele boomstammen waar men even kan gaan zitten. Enkele omstanders hadden geprobeerd de brand eerst zelf te blussen, maar toen dit niet lukte heeft men de brandweer gealarmeerd. Deze was snel ter plaatse en had het smeulende brandje snel onder controle. Wel hebben ze de boomstam waar het smeulde uit elkaar gehaald en goed nat gemaakt. De rook bleef in een nabijgelegen weiland hangen gezien het vrij windstil is.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924