Selecteer een pagina

Zelhem, 15 mei 2020

De politie, ambulance en brandweer zijn vrijdagavond omstreeks 18:05 uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Stikkenweg te Zelhem. De auto werd letterlijk en figuurlijk gelanceerd, de bestuurder was na de crash wel aanspreekbaar.

Een auto reed over de Stikkenweg toen de bestuurder, een oudere man, niet lekker werd en zijn gaspedaal intrapte. Hij reed hierna eerst een lantaarnpaal aan gort en vloog aan de rechterzijde de berm in. Hij werd vervolgens letterlijk over een sloot gelanceerd, boorde met zijn neus in de grond en kwam op zijn zijkant in de bosjes terecht. De man zat vast in zijn auto en is door de brandweer hieruit bevrijd. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis te Doetinchem. De auto raakte bij het ongeval total loss.

De Stikkenweg was tijdelijk dicht voor het verkeer om de hulpdiensten de ruimte te geven, de lantaarnpaal blokkeerde ook de weg en hieruit staken enkele losse draden. De gemeente is hiervoor opgeroepen, voor de auto komt een bergingsbedrijf ter plaatse. Gezien de schade aan het voertuig heeft de bestuurder ontzettend veel geluk gehad, zijn verwondingen blijken mee te vallen.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?