Selecteer een pagina

Wehl, 14 mei 2020

De politie vraagt getuigen zich te melden betreffende een aanrijding op de Doesburgseweg/Broekhuizerstraat te Wehl op woensdagmiddag omstreeks 16:45. Bij de aanrijding was er alleen sprake van materiële schade.

De aanrijding vond plaats tussen een auto en een fietser. De automobilist kwam vanuit Didam en reed in de richting van Doetinchem toen het bij de Doesburgseweg met de Broekhuizerstraat misging. Het zou gaan om een zwart kleurige auto, mogelijk een stationswagen van het merk Opel (mogelijk type Vectra). De bestuurder van het voertuig heeft mogelijk de aanrijding niet gemerkt, maar moet wel schade hebben aan zijn auto. De fietser heeft schade opgelopen aan zijn fiets, gelukkig raakte hij niet gewond en kwam met de schrik vrij.

De politie roept getuigen op die iets gezien hebben zich te melden, dit geldt ook voor de bestuurder die gevraagd wordt zich te melden. Belt u met nummer 0900-8844 en meldt het procesnummer: 2020215084.

Foto: Stockfoto


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924