Selecteer een pagina

Doetinchem, 7 mei 2020

“Net zoals jij verheugen wij ons ook ieder jaar weer op een bruisend Stadsfeest” zo begint de aankondiging van de Stichting Stadsfeest op Facebook. Ze brengen ons goed nieuws, maar zoals dat gaat in deze tijd met de nodige aanpassingen.

Besloten is dit jaar het Stadsfeest door te laten gaan in een aangepaste vorm en op 1 locatie, namelijk het Simonsplein in het hart van de stad. Vanaf hier kunnen we een beperkt aantal bezoekers het programma dat live uitgezonden wordt op grote schermen laten zien. Verder zal het programma ook live thuis te volgen zijn. Voor deze opzet is gekozen vanwege de 1,5 mtr. samenleving vanwege het Covid-19 virus en de geldende regels om verspreiding hiervan tegen te gaan.

Het Stadsfeest streeft ernaar om 4 dagen het programma live vanuit de studio op schermen en bij je thuis te presenteren. Daarnaast doet het Stadsfeest er alles aan om de gezondheid en veiligheid van hun bezoekers in de stad te waarborgen.

Foto: Joost (Stadsfeest 2019)


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
×

Powered by WhatsApp Chat

× Tip of foto?