Selecteer een pagina

Zevenaar, 5 mei 2020.

Een automobilist is dinsdagavond omstreeks 22:30 zwaar gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Doesburgseweg tussen Zevenaar en Angerlo, de man is met spoed overgebracht naar het RadboudUMC te Nijmegen.

https://youtu.be/9NItoK2TuDQ

De automobilist raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en crashte, de auto raakte twee bomen en kwam enkele meters naast de weg op zijn kant in een weiland terecht. De man kon niet zelf uit het wrak komen en was mogelijk buiten kennis, de brandweer heeft hem uit de auto gehaald. Naast ambulance en brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, de arts van het traumateam is bij het slachtoffer in de ambulance gestapt. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het RadboudUMC te Nijmegen, over zijn toestand is niets bekend gemaakt.

In de auto werden “sfeer verhogende” middelen aangetroffen, het slachtoffer wordt gecontroleerd op gebruik van alcohol of verdovende middelen. Van de auto was weinig over, een bergingsbedrijf heeft het wrak geborgen. De Doesburgseweg is enige tijd afgesloten geweest tussen de A12 en de kruizing met de Bahrestraat/Broekzijdestraat, het verkeer werd omgeleid.

Fotograaf: Ron.

× Tip of foto?