Selecteer een pagina

Westervoort, 5 mei 2020.

Een automobilist heeft dinsdagmorgen omstreeks 00:30 een ravage veroorzaakt op de Dorpstraat te Westervoort, na een aanrijding met twee geparkeerde auto’s ging hij of zij op de vlucht.

Bewoners van de Dorpstraat werden dinsdag kort voor 00:30 opgeschrikt door een hoop lawaai, voor de deur was een automobilist op twee geparkeerde auto’s geklapt. Na de aanrijding maakte de bestuurder zich uit de voeten, één van de bewoners zag nog dat het om een witte auto ging. Volgens de getuige ging het mogelijk om een Volkswagen Caddy of iets wat daar op lijkt, de auto moet aan de rechter voorzijde behoorlijke schade hebben opgelopen.

Omgeving afgezocht.
Aangezien er geen slachtoffers waren is de politie direct op zoek gegaan naar de veroorzaker, met twee wagens hebben ze delen van Westervoort en het industrieterrein Nieuwgraaf en omliggende wegen in Duiven afgezocht. Helaas werd er geen verdachte aangetroffen in de omgeving. Beide auto’s op de Dorpstraat waren fors beschadigd, een bergingsbedrijf heeft beide afgesleept.

De politie is op zoek naar de witte wagen en de bestuurder daarvan, mocht u informatie hebben kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924