Selecteer een pagina

Zeddam, 4 mei 2020

In de nacht van zaterdag op zondag zijn vijf jongeren in Zeddam bekeurd omdat ze zich niet hielden aan de 1,5 meter afstand regel. Twee van hen vonden dit blijkbaar niet genoeg en beledigden de agenten, hierop zijn ze aangehouden en vervolgens ingesloten.

De politie laat op Facebook weten: “toen de agenten bezig waren met het bekeuringsgesprek vond één van de jongeren het nodig de agenten te beledigen, hij werd hierop direct aangehouden”.

De aanhouding was reden voor de groep zich verder te misdragen. “De groep begon zich met de aanhouding te bemoeien, een agent besloot hierop zijn wapenstok te trekken” aldus de politie. Dit maakte op drie leden een zodanige indruk dat ze stopten. Toch vond een persoon het schijnbaar nog steeds nodig om de agenten te beledigen, hij is ook aangehouden.

Fikse geldboete(s)
De twee aangehouden jongeren zijn naar het bureau Doetinchem gebracht. Ze kunnen zich verheugen op een fikse geldboete. Een voor het niet voldoende afstand houden en eentje voor het beledigen van de agenten.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924