Selecteer een pagina

Doetinchem, 1 mei 2020

De politie en ambulance zijn vrijdagmiddag uitgerukt voor een eenzijdig ongeval aan de Varsseveldseweg tussen Varsseveld en Doetinchem. De bestuurster raakte hierbij gewond.

Een jongedame reed vanuit Varsseveld richting Doetinchem toen ze door onbekende oorzaak de macht over haar stuur verloor. Ze kwam uiteindelijk op de kop op de rijbaan terecht. Hiervoor was ze eerst in de berm gekomen, reed ze een kabelkastje uit de grond en maakte nog een duik een sloot in. De bestuurster is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, haar verwondingen bleken mee te vallen volgens een agent ter plaatse. De auto raakte total loss.

De Varsseveldseweg was ter hoogte van het ongeval tijdelijk gestremd. Het verkeer werd om en om over een rijstrook langs het ongeval geleidt. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf, deze heeft ook de weg schoon geveegd.

Foto: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
× Tip of foto?