Selecteer een pagina

Lathum, 29 april 2020.

Een jonge bestuurder heeft woensdagavond omstreeks 22:30 de bocht van de Galstraat naar de Kerkstraat te Lathum gemist, de bestuurder schoot rechtdoor en de auto ging kopje onder in de langs de weg liggende sloot. Beide inzittenden kwamen er met slechts een nat pak van af.


Op de aarde donkere weg in het buitengebied heeft de bestuurder de bocht naar links te laat gezien, hij probeerde nog te remmen maar gleed desondanks met zijn auto rechtdoor de sloot in. In de auto zaten twee personen, deze wisten zelf uit de auto en op de kant te komen. Behalve een nat pak en flink geschrokken te zijn kwamen ze er zonder kleerscheuren uit, aangezien de auto bijna geheel onder water lag komen ze er goed van af. Na in de ambulance te zijn nagekeken konden ze met een gewaarschuwd familielid mee naar huis.

Fotograaf: Ron.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924