Selecteer een pagina

Doetinchem, 20 april 2020

De brandweer van Doetinchem is maandagavond rond 21:00 opgeroepen voor een stormschade aan de Kelderlaan te Doetinchem.

Tegen het eind van de middag c.q. begin van de avond brak er een flinke tak van een boom. Deze versperde hierdoor een bospad, waarvan veel gebruik gemaakt wordt, en kwam deels op een heg en in de tuin van de GGD terecht. Uw fotograaf seinde hierop de brandweer in die ter plaatse kwam om het bospad vrij te maken en te controleren of er andere loshangende takken waren, dit bleek niet het geval. De gemeente wordt ingeseind en zal morgen de rest verwijderen.

Tevens werd een automobilist aangesproken op het feit dat hij de lichten van zijn auto niet aanhad, hij bedankte hierop voor de waarschuwing en kon zichtbaar voor het andere verkeer zijn weg verder vervolgen.

Fotograaf: Joost


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/ronvmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924