Twee gewonden bij zwaar ongeval Liemersweg

Doetinchem, 14 februari 2020

De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag omstreeks 15:20 uur uitgerukt voor een zwaar ongeval op de Liemersweg N813 tussen Doetinchem en Wehl. Een auto belandde hierbij is een sloot aan de linkerkant van de weg.

Een automobilist komende vanuit Wehl kwam door nog onbekende reden nabij Pitch & Putt op de verkeerde weghelft terecht. Hij schampte een auto die in de richting van Wehl reed. Laatstgenoemde kwam in een spin en uiteindelijk belandde deze in een sloot aan de linkerkant van de weg. De auto uit Wehl kwam hard tegen een lantaarnpaal aan. Beide bestuurders raakten gewond. De bestuurder van de Toyota moest door de brandweer bevrijdt worden uit zijn voertuig. Zowel de bestuurder van de Toyota alsmede de bestuurder van de Golf zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) komt ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Liemersweg is tussen de afslag van de Barlhammerweg en Pitch & Putt afgesloten voor het verkeer, fietsers en automobilisten worden omgeleid.

Foto’s: Joost

©RonV Media 2018.
%d bloggers liken dit: