Politie onderzoekt steekincident in Doetinchem, één gewonde ( Update)

Doetinchem, 12 juni 2019.

De politie onderzoekt een mogelijk steekincident in de J.F. Kennedylaan te Doetinchem, daarbij richt het onderzoek zich op het park bij het Julianaplein. Eén persoon is per ambulance overgebracht naar het Slingeland ziekenhuis, over de aard van de verwondingen of zijn toestand is op dit moment niets bekend.

Een agent ter plaatse heeft onze correspondent gemeld dat zich twee personen bij een woning aan de Kennedylaan hebben gemeld, het is niet bekend of de personen hier wonen. In ieder geval is er gezegd dat er kort daarvoor een steekincident heeft plaatsgevonden waarop de hulpdiensten zijn gealarmeerd. Het slachtoffer is in de woning door ambulancepersoneel nagekeken en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het onderzoek is hierna verplaatst naar het Julianaplein, het park is volledig afgesloten en agenten zoeken naar sporen en aanwijzingen. Zeer waarschijnlijk zal het onderzoek worden voortgezet door de Forensische Opsporing.

De politie meldt ons zojuist dat de verdachte op de vlucht is geslagen, deze is in de omgeving niet meer aangetroffen. Agenten hebben inmiddels een buurtonderzoek opgestart en gaan de huizen in de omgeving langs op zoek naar mogelijke getuigen.

Update 00:40,
Een woordvoerder van de politie meldt dat het onderzoek vooralsnog is gestaakt, het slachtoffer is een jonge man en heeft een steekwond in zijn arm opgelopen. Het slachtoffer, een jonge man, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandelt. Volgens de woordvoerder wil het slachtoffer niets zeggen over wat er zich heeft plaatsgevonden, hij ziet ( voor nu) ook af van het doen van aangifte. Zonder aangifte kan de politie niks beginnen en derhalve is het onderzoek direct gestaakt en zijn alle afzettingen opgeheven. Het is mogelijk om in een later stadium als er wel een aangifte is of er aanleiding toe is het onderzoek te heropenen.

Fotograaf: Joost.

©RonV Media 2018.
%d bloggers liken dit: