Meerdere gewonden en flinke ravage op de A12 na aanrijding.

Duiven, 6 oktober 2019.

Bij een aanrijding op de A12 ter hoogte van Duiven zijn zondagmorgen omstreeks 00:20 meerdere gewonden gevallen, zeker twee personen raakten zwaar gewond. De toedracht van het ongeval is onduidelijk.

Volgens de politie heeft een van de voertuigen mogelijk op de rechterrijstrook stilgestaan, het andere voertuig is daar met flinke vaart achterop geklapt. In het voertuig wat vermoedelijk stilstond zaten vier personen, twee van hen zijn met onder andere breuken naar het ziekenhuis gebracht, de andere twee inzittenden zijn eveneens, ter controle, naar het ziekenhuis gebracht. In totaal zijn er drie ambulances ter plaatse gekomen, brandweer Duiven was opgeroepen maar geen van de personen zat bekneld. De bestuurder van de tweede auto is door de politie naar het ziekenhuis gebracht, hij moet een drugstest ondergaan.

Het ongeval gebeurde kort voor het viaduct van de Broekstraat, twee fietsers op die weg hoorden de klap en hebben eerste hulp verleend. De dienst Verkeersongevallen Analyse ( VoA) van de politie doet sporen onderzoek en probeert de toedracht te achterhalen.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en de brokstukken lagen verspreid over zo’n honderd meter. In de richting van Duitsland was de weg afgesloten, het verkeer kon via af- en oprit en de vluchtstrook langs het ongeval. Na het onderzoek zijn beide auto’s door een bergingsbedrijf geborgen. Een veegwagen is ter plaatse geweest om het wegdek, wat lag bezaaid met glas en brokstukken, schoon te maken.

Fotograaf: Ron.

©RonV Media 2018.
%d bloggers liken dit: